Ciupercuta tibetana
50 LEI
Pentru moment produsul nu poate fi comandat.
Designerul este in vacanta.
Descriere
V-ati gandit cum ar fii sa va preparatii singur kefirul ?Acum e simplu comandati ciupercuta tibetana si va veti putea prepara singuri bautura.
Ciuperca are aspect albicios, cu aspect de muguri de conopidă, cu forme neregulate şi dimensiuni de 5-10-15 ...
Vezi descrierea completa
Vezi descrierea completa
V-ati gandit cum ar fii sa va preparatii singur kefirul ?Acum e simplu comandati ciupercuta tibetana si va veti putea prepara singuri bautura.
Ciuperca are aspect albicios, cu aspect de muguri de conopidă, cu forme neregulate şi dimensiuni de 5-10-15 mm, ajungând la maturitate uneori până la 20-30 mm lungime. Mugurii de dezlipesc şi se separă singuri.
Chefirul este o băutura lactat acida ce se obţine din granule de chefir care fermentează lactoza din lapte (zaharul din lapte) cu formare de acid lactic dioxid de carbon şi alcool , acesta băutura minunata se obţine prin dubla fermentare în prima faza fermentare lactică iar apoi la temperaturi mai scăzute alcoolica.
Băutura nu se obţine din ciuperca de chefir, termen greşit ci din granule de chefir care repezinta o aglomerare de 4 cazeina care are în interior şi la suprafaţa microorganisme specifice care conduc la obţinerea acestei minunate băuturi.
Lapte inoculat cu granule de chefir poate să reprime creşterea de agenţi patogeni la nivel intestinal ca de exemplu: Salmonella sau Shigella , acesta datorându-se complexităţii moleculei granulei de Kefir precum şi a modului de acţiune al microorganismelor care formează granula de Kefir.
Kefirul se bucură de o tradiţie bogată în protecţia sănătăţii.
Înainte de URSS, se întrebuinţa în spitale şi sanatorii pentru o varietate de boli incluzând dereglări de metabolism, arteroscleroză şi boli alergice.
El era folosit şi pentru tratamentul tuberculozei, a cancer, şi a dereglărilor gastrointestinale când nici un tratament medical modern nu era disponibil. Consumul de chefir avea de asemenea să fie asociată cu longevitatea din Caucaz fapt demonstrat de savanţii.
Savanţii au observat beneficiile digestive ale aportului de Kefir asupra sănătăţii şi longevităţii şi al sănătăţii datorita componentelor sale antioxidante, anticancerigene şi bacteriostatice.
Echipele de cercetare diverse din toata lumea a încurajat rezultatele aduse de chefir asupra sănătăţii . Cel mai multe metode de cercetare au fost executate în vitro atât pe animale cat şi pe subiecţi umani .
Studiile recente asupra consumului de Kefir au arătat şi demonstrat proprietăţile antitumorale şi antimutagenice acest lucru datorându-se substanţelor existente în granula de Kefir (imidazolinei) .
Ciupercuta este livrata in lapte pentru a nu-i altera proprietatile si este insotita de instructiunile de preparare.
Ciuperca are aspect albicios, cu aspect de muguri de conopidă, cu forme neregulate şi dimensiuni de 5-10-15 mm, ajungând la maturitate uneori până la 20-30 mm lungime. Mugurii de dezlipesc şi se separă singuri.
Chefirul este o băutura lactat acida ce se obţine din granule de chefir care fermentează lactoza din lapte (zaharul din lapte) cu formare de acid lactic dioxid de carbon şi alcool , acesta băutura minunata se obţine prin dubla fermentare în prima faza fermentare lactică iar apoi la temperaturi mai scăzute alcoolica.
Băutura nu se obţine din ciuperca de chefir, termen greşit ci din granule de chefir care repezinta o aglomerare de 4 cazeina care are în interior şi la suprafaţa microorganisme specifice care conduc la obţinerea acestei minunate băuturi.
Lapte inoculat cu granule de chefir poate să reprime creşterea de agenţi patogeni la nivel intestinal ca de exemplu: Salmonella sau Shigella , acesta datorându-se complexităţii moleculei granulei de Kefir precum şi a modului de acţiune al microorganismelor care formează granula de Kefir.
Kefirul se bucură de o tradiţie bogată în protecţia sănătăţii.
Înainte de URSS, se întrebuinţa în spitale şi sanatorii pentru o varietate de boli incluzând dereglări de metabolism, arteroscleroză şi boli alergice.
El era folosit şi pentru tratamentul tuberculozei, a cancer, şi a dereglărilor gastrointestinale când nici un tratament medical modern nu era disponibil. Consumul de chefir avea de asemenea să fie asociată cu longevitatea din Caucaz fapt demonstrat de savanţii.
Savanţii au observat beneficiile digestive ale aportului de Kefir asupra sănătăţii şi longevităţii şi al sănătăţii datorita componentelor sale antioxidante, anticancerigene şi bacteriostatice.
Echipele de cercetare diverse din toata lumea a încurajat rezultatele aduse de chefir asupra sănătăţii . Cel mai multe metode de cercetare au fost executate în vitro atât pe animale cat şi pe subiecţi umani .
Studiile recente asupra consumului de Kefir au arătat şi demonstrat proprietăţile antitumorale şi antimutagenice acest lucru datorându-se substanţelor existente în granula de Kefir (imidazolinei) .
Ciupercuta este livrata in lapte pentru a nu-i altera proprietatile si este insotita de instructiunile de preparare.
Informatii livrare
Produsul se livreaza din Constanta, Constanta - RomaniaTaxe de transport:
- in Romania: GRATUIT
Politica de livrare
Posta romana sau curier in functie de preferintele clientului.Politica de plata
Sistem ramburs la ridicarea produsuluiDesigner
Contacteaza-ma | Urmareste-ma pe Crafty
Informatii produs
- Adaugat
- 17 January 2013
- Clasificare
- Casa si stil de viata / Frumusete si ingrijire personala / Diverse
- Culori
- Taguri
- Kefir
- Materiale
- lapte
- Statistici
- 1 0 669
Cui ii place acest produs
×